Lekland Göteborg

Alla lekland Göteborg


  Här kan du läsa om alla lekland som finns i Göteborgs-området. Klicka på rubrikerna på respektive lekland så kommer du till det leklandets hemsida. Enbart lekland i Göteborg finns här, söker du lekland i annan stad så leta i menyn högst upp.

Lekland Göteborg

Göteborg

 • Bushuset i Göteborg
  Med en lekyta på 1000m² där en klätterställning på 200m² som är 4.5 meter hög finns det utrymme för lek och skoj. Ett bollhav med 25 000 bollar och massa annat roligt gör det här till ett populärt lekland i Göteborg.
 • Lek & Buslandet i Göteborg är Europas största lekland inomhus
  Leklandet stoltserar med hela 5000 m² leklands-yta. Här finns klätterställningar, Karusell-land, Multisportarenor, Rutschbanor, Bollhav, Crazycars, Softballarena, Studsmattor, Hoppborgar, Babyhörna, Restaurang/Café m.m. enligt deras hemsida. • Lekstan
  Hemliga gångar och roliga bollhav, rutschkanor och bollsprutande vulkan m.m. Ett lekland i Göteborg anpassat för både små och stora barn.
 • Barnpalatset
  2000m² lekyta att gå loss på för de små. Restaurang och café. Ha roligt bland bollkanoner och studsmattor. Något för alla åldrar säger de själva.

 • Landvetter Lekland
  Leklandet som finns mellan Göteborg och Borås fyller en funktion som saknats tidigare. Allt från lekplats för 0 år och uppåt. De minsta har bollhav och rutchkana m.m. och de äldre kan på leklandet finna allt från klätterställningar, hinder, slides, jättbollar, airhockey, trampcyklar och mycket mer.      
  Lekland Göteborg